Atnaujinta „MyŠkoda“ programėlė

24. června 2024

Atnaujinta „MyŠkoda“ mobilioji programėlė tapo bendra platforma visų naujausių suderinamų bendrovės „Škoda“ automobilių savininkams. Dabar ji suteikia sklandžią prieigą prie automobilių, be to, joje yra daugybė naujų ir patobulintų ankstesnių funkcijų. Tarp jų – ir išmaniosios paslaugos, kaip antai mokėjimas už parkavimą ar degalus, taip pat „Track & Explore“ paslauga ir lojalumo programa vartotojams. Pastaroji iš pradžių diegiama tik tam tikrose rinkose.

Į programėlę integruota „Powerpass“ funkcija supaprastina „Škoda“ elektromobilių įkrovimo procesą. Visos šios paslaugos sujungtos į vieną patogią ir intuityviai valdomą programėlę.

„Rūpinamės savo klientais, todėl siekiame, kad jų kelionės būtų kuo sklandesnės. Mes visuomet įsiklausome į vartotojų atsiliepimus. Kad jiems būtų patogiau naudotis automobiliu, diegiame naujas modernias funkcijas. Dėl to patobulinome „MyŠkoda“ programėlės funkcionalumą: dabar visos funkcijos perkeltos į vieną platformą.

Integravus „Powerpass“, elektromobilių ir įkraunamųjų hibridinių automobilių vairuotojai per programėlę gali tiesiogiai pasiekti daugiau nei 660 000 įkrovimo taškų visoje Europoje. O išmaniosios paslaugos, tokios kaip „Pay to Park“ ir „Pay to Fuel“, dar labiau palengvina kasdienį gyvenimą platesniam klientų ratui“, – sako už pardavimą ir rinkodarą atsakingas „Škoda Auto“ valdybos narys Martinas Jahnas.

Naujos funkcijos ir lengvesnis naudojimas

Atnaujinus „MyŠkoda“ programėlę, vartotojai gali naudotis į vieną vietą sukeltomis keliomis naujomis funkcijomis ir mėgautis intuityvesniu dizainu. Visiškai elektrinių, įkraunamųjų hibridinių ir įprastais vidaus degimo varikliais varomų modelių klientai gauna prieigą prie naujų, jų kasdienį gyvenimą palengvinančių funkcijų. Pavyzdžiui, jie gali naudotis išmaniosiomis paslaugomis, tokiomis kaip apmokėjimas už degalus ar parkavimą.

Dėl visiškai naujo pradinio ekrano, modernizuotos grafikos ir informatyvaus valdiklio dar paprasčiau naudotis atnaujinta programėle.

Naujausias programėlės atnaujinimas palaikomas visuose dabartiniuose automobiliuose tiek su vidaus degimo varikliais, tiek su įkraunamosiomis hibridinėmis pavaromis, kurie pagaminti po 2020 metų liepos mėnesio. Jis bus aktyvus ir visiškai naujų modelių pirkėjams. „MyŠkoda Essentials“ programėlę naudoję vartotojai gali pereiti prie naujos „MyŠkoda“ programėlės, pasilikdami jau susikurtą „Škoda“ paskyrą.

O iki 2020-ųjų liepos mėnesio pagamintų „Škoda“ modelių savininkai kol kas toliau gali naudotis programėle „MyŠkoda Essentials“.

Platus naujų funkcijų pasirinkimas

Atnaujintoje „MyŠkoda“ programėlėje integruota daugybė „Škoda Connect“ skaitmeninių ir naujų paslaugų. Pirkėjai, laukiantys savo naujo „Škoda“ automobilio pristatymo, įvertins naują „Track & Explore“ funkciją, kuri realiuoju laiku teikia informaciją apie automobilio gamybos būseną.

Be to, jie gali bet kada peržiūrėti savo užsakyto automobilio konfigūraciją. Tiems, kas nori geriau ištyrinėti savo naujos transporto priemonės funkcijas, programėlė suteikia prieigą prie jas paaiškinančių vaizdo įrašų Jungtinėje Karalystėje, Airijoje, Prancūzijoje ir Ispanijoje.

Patobulintoje „MyŠkoda“ programėlėje dabar yra ir naujų išmaniųjų paslaugų klientams, kurie jau gavo savo automobilį. „Pay to Park“ funkcija supaprastina parkavimo zonų atpažinimo ir mokėjimo už automobilių stovėjimą įvairiuose Europos miestuose procesą. „Pay to Fuel“ yra dar viena nauja išmani funkcija, leidžianti automatiškai atsiskaityti atrinktose degalinėse, negaištant laiko eilėje prie kasos.

Per 660 tūkst. įkrovimo taškų vienoje programėlėje

Enyaq elektromobilių ir iš tinklo įkraunamų hibridinių modelių vairuotojams atnaujinta „MyŠkoda“ programėlė suteikia papildomų naujų funkcijų. Svarbiausia, kad dabar „Powerpass“ įkrovimo paslauga integruota tiesiai į „MyŠkoda“ programėlę, todėl senoji programėlė tapo nebereikalinga.

Gamintojas bendradarbiauja su daugiau kaip 870 tiekėjų, todėl naujoji funkcija suteikia prieigą prie daugiau nei 660 tūkst. įkrovimo taškų visoje Europoje. Programėlė taip pat supaprastina namų įkrovimo priemonių, tokių kaip „Škoda iV Chargers“, valdymą.

Be to, programėlė suteikia galimybę valdyti įkrovimo planus, naudotis „Plug & Charge“ funkcija ir peržiūrėti įkrovimo istoriją. Dabartiniai „Powerpass“ naudotojai gali atsisiųsti arba atnaujinti „MyŠkoda“ programėlę, pereiti į „Powerpass“ skyrių ir patvirtinti savo „Škoda ID“, kad būtų galima visiškai automatizuoti duomenų perdavimą.

Škoda Enyaq įkrovimo būsenos patikrinimas namuose arba klimato kontrolės įjungimas prieš išvykstant – tai tik dar du išplėstinio „MyŠkoda“ programėlės funkcionalumo pavyzdžiai.

Intuityvesnis dizainas ir papildomos pramogos

Naujas programėlės dizainas dar labiau palengvina naudojimąsi automobiliu, ypač dėl paprastesnio pagrindinio ekrano. Be to, pagrindinė informacija, pavyzdžiui, apie įkrovimą ar transporto priemonės būseną, dabar gali būti rodoma naudojant pagrindinio ekrano valdiklius, o tai pagerina jos pasiekiamumą.

Naujoji „MyŠkoda“ programėlė naudinga ir antriesiems vairuotojams, ne ji leidžia nuotoliniu būdu valdyti kito šeimos nario Enyaq automobilio įkrovimą ar oro kondicionavimą.

Be to, naujoji „MyŠkoda“ programėlė pateikia dinamišką naujienų srautą: straipsnius apie Škoda pasaulį ir informaciją iliustruojančius vaizdus. Jungtinėje Karalystėje, Airijoje, Prancūzijoje ir Ispanijoje buvo įdiegta lojalumo programa, leidžianti vartotojams uždirbti taškų sprendžiant įvairius iššūkius. Šiuos taškus galima panaudoti įsigyjant įvairių Škoda prekių.