Škoda atradimai

3. června 2022

Škoda atradimai Kaune ir Kauno rajone

Nesėdėk namuose! Pažink Kauną ir jo rajoną!

Kartu su vasara grįžta Kauno miesto ir rajono gyventojų pamėgtas interaktyvus žaidimas „Škoda atradimai Kaune ir Kauno rajone“. Penktą kartą rengiamas pažintinis dviračių projektas šįkart kvies apžiūrėti „Kultūringą Kauną“, nes šiemet Kaunas puošiasi Europos kultūros sostinės 2022 titulu.

Visa vasarą aktyvaus laisvalaikio mėgėjų lauks net 50 įdomių ir kultūringų, bei labai reikšmingų Kauno miestui ir rajonui vietų ir renginių. Apkeliavę įvairius muziejus, parkus, gatvės meno kūrinius ir slapčiausius akcentus turėsite galimybę laimėti skrydį oro balionu ir kitus išskirtinius prizus.

„Škoda atradimai“ žaidimo startas birželio 1d.- pabaiga rugsėjo 30d. Keliaudami nepamirškite saugumo taisyklių bei telefono su įjungtu GPS signalu. Kiekvienoje stotelėje rasite QR kodą, atskleidžiantį lankomos vietos paslaptis. Aplankę nurodytas vietas, ne tik geriau pažinsite Kauną, bet ir pretenduosite laimėti prizus.

 

Kultūringas Kaunas 2022

Nuo Kauno marių didybės iki augalijos lobyno, nuo poezijos festivalio iki klasikinės muzikos šventės, nuo kūrybine erdve virtusio laivo iki šokiruojančios instaliacijos, nuo neišdildomų įspūdžių iki spindinčių akių. Šiais metais „Škoda atradimų“ dėka kalbantys pastatai nebyliai papasakos savo istorijas, į kurortą greta Kauno pakvies kvepiantys pušynai su bardų festivalio vakarais. Kupina nuotykių kelione pasirūpins „Perkūno žirgai“, atsigaivinti pakvies šaltinių labirintai, o net ir visko mačius nustebins milžiniškas šernas. Tai – tik dalis šią vasarą rekomenduojamų aplankyti vietų.

Kaip dalyvauti?

Norint dalyvauti žaidime, tereikia atsisiųsti mobiliąją programėlę „Škoda atradimai“ ir, vadovaujantis interaktyviu žemėlapiu, lankyti specialiais kuoliukais pažymėtas vietas ir skenuoti ten esančius QR kodus. Norinti varžytis ir dėl prizų, reikės aplankyti bent 20 iš 50 žaidimo stotelių.

Prizai

Visas 50 stotelių aplankiusiam dalyviui padovanosime visam gyvenimui įsimenančią pramogą: išvysite gražiausias Kauno ir jo rajono vietas iš oro baliono! Trims žaidimo dalyviams aplankiusiems 40 žaidimo vietų padovanosime fantastiškus Škoda paspirtukus.


Paspirtukas – puikus būdas aktyviam laisvalaikiui paįvairinti ir dviračiui pakeisti. 5 dviratininkams sukurtos Škoda kuprinės dar patogesnėsm kelionės ateityje, iškeliaus žaidimo dalyviams aplankiusiems 30 žaidimo vietų. Na, o 100 žaidimo dalyvių, aplankiusių bent 20 žaidimo vietų padovanosime po šaunų kompaktišką lietpaltį, kuris pasitarnaus atėjus rudeniškiems permainingiems orams ir neužims daug vietos Žaidimas vyks nuo 2022 m. birželio 1 iki rugsėjo 30 d. Visą reikalingą informaciją apie žaidimą rasite parsisiuntę programėlę „Škoda atradimai“

Atisiųsti „Škoda atradimai“ aplikaciją