Škoda atradimai

27. května 2021
Škoda atradimai Kaune ir Kauno rajone

Nesėdėk namuose! Pažink Kauną ir jo rajoną!

Su „Škoda atradimais“ atraskite kupinas istorijų Kauno ir jo rajono vietas! Parsisiuntus „Škoda atradimai“ aplikaciją, šiame žaidime rasite 50 vietų visame Kauno mieste bei rajone, kurias kviečiame aplankyti dviračiu. Kviečiame pamatyti ir palyginti senąjį Kauną su naujuoju.

„Škoda atradimai“ žaidimas startuoja nuo birželio 1d. Keliaudami nepamirškite saugumo taisyklių bei telefono su įjungtu GPS signalu. Kiekvienoje stotelėje rasite QR kodą, atskleidžiantį lankomos vietos paslaptis. Aplankę nurodytas vietas, ne tik geriau pažinsite Kauną, bet ir pretenduosite laimėti prizus

 

Nuo anuomet iki dabar

Kada paskutinį kartą vartėte senus nuotraukų albumus? O kada žvelgėte į senas savo gyvenamosios vietos fotografijas, darytas prieš 40 ir daugiau metų? Ar pastebėjote kaip pasikeitė vietovės? Galbūt kai kuriuos apima nostalgija, pažvelgus į anuomet vietovių darytas fotografijas. Jos turi savito žavesio ir, nors nėra tobulos, kartais jos net mielesnės širdžiai, nes jose daugiau natūralumo. Pabandykime prisiminti, kaip gi bėgant metams atrodė Kaunas ir drauge su juo pažinkite Škoda istoriją.

Visos vietos ir jų sąsajos su Kaunu patraukliai aprašytos žaidimo programėlėje „Škoda atradimai“.

Kaip dalyvauti?

Norint dalyvauti žaidime, tereikia atsisiųsti mobiliąją programėlę „Škoda atradimai“ ir, vadovaujantis interaktyviu žemėlapiu, lankyti specialiais kuoliukais pažymėtas vietas. Norinti varžytis ir dėl prizų, reikės aplankyti bent 20 iš 50 žaidimo stotelių (trys iš jų privalomos).


Visas 50 stotelių aplankiusiam dalyviui padovanosime visam gyvenimui įsimenančią pramogą: išvysite gražiausias Kauno ir jo rajono vietas iš oro baliono!

Škoda yra oficialus „Cirque du soleil“ partneris. Kodėl? Mes drauge tikime, jog gyvenimas turi būti pripildytas pozityvios energijos ir neįkainojamų akimirkų. Aplankykite 40 žaidimo vietų ir pamatykite jokiam kitam reginiui, jokiam kitam cirkui neprilygstantį šou, kuris suteiks begalę emocijų – nuo nuostabos, kai užgniaužia kvapą, iki baimės, kai nejučia susigūži kėdėje!

5 dalyviams, aplankiusiems 30 žaidimo vietų, padovanosime dviračių laikiklius, kurių pagalba galėsite keliauti ir pažinti neatrastas Lietuvos vietas! 100 žaidimo dalyvių, aplankiusiems 20 vietų padovanosime po dailų šį žaidimą primenantį „Škoda Yo-yo“.

Žaidimas vyks nuo 2021 m. birželio 1 iki rugsėjo 30 d. Visą reikalingą informaciją apie žaidimą rasite parsisiuntę programėlę „Škoda atradimai“.

Atisiųsti „Škoda atradimai“ aplikaciją