Kaune – modernus kėbulų remonto cechas

14. února 2020
Kėbulų remonto cechas

Kauno Škoda autocentre – modernus kėbulų remonto cechas

Vasario pradžioje Kauno Škoda autocentre duris atvėrė antrasis šalyje autorizuotas Škoda kėbulų remonto cechas. Nuo šiol autocentre klientai galės ne tik įsigyti ar prižiūrėti savąsias transporto priemones, bet ir vienoje vietoje gauti visas reikiamas automobilio kėbulo, važiuoklės ar kitų sistemų remonto paslaugas.

Inovatyvūs technologiniai sprendimai

Naujajame ceche bus teikiamos automobilių kėbulų ardymo, surinkimo, kėbulo geometrijos išmatavimo ir atstatymo, lyginimo, paruošimo dažymui, dažymo, poliravimo, plovimo, salonų valymo ir kitos su transporto priemonės kėbulo priežiūra susijusios paslaugos. Taip pat – garantiniai Škoda automobilių kėbulo remonto darbai.

Kėbulų dirbtuvės suprojektuotos įdiegiant rinkoje šiuo metu pažangiausius technologinius ir procesų valdymo sprendimus, remiantis Volkswagen Group keliamais automobilių serviso standartais ir netgi juos viršijant.

Kauno Škoda kėbulų servise įrengta vokiečių gamintojo „Wolf“ dažymo kamera. Jos dėka dažymo darbai atliekami vos per pusvalandį, o greta jos naudojama inovatyvi dažų parinkimo sistema garantuoja spalvos tikslumą, atsparumą ir ilgaamžiškumą. Taip pat naujajame centre veikia ir rinkos lyderių „Car-o-liner“ automobilių stendai, taškiniu – gamykliniu – būdu automobilį suvirinti leidžianti aparatūra bei kiti „premium“ kokybės darbams atlikti būtini įrenginiai.

Darbų trukmė sutrumpėjo perpus

UAB „Baltieva“ atstovaujamas Kauno Škoda kėbulų remonto cechas išsiskiria įdiegta pažangia procesų valdymo sistema. Planuojama, kad kompaktiškame, 600 kv. metrų plote, per mėnesį bus galima aptarnauti 120 automobilių – apie keturis per dieną.

Siekiant užtikrinti darbų greitį ir kokybę, prioritetu tapo darbuotojų komandos formavimas. Šiandien kėbulų remonto ceche dirba tik ilgametę patirtį, aukštas darbo vertybes turinčių ir meistriškumą savo srityje pasiekusių žmonių komanda.

Visi remonto ir priežiūros klausimai – vienoje vietoje

Naujasis kėbulų servisas įsikūręs Aleksote, adresu Veiverių g. 145, Kaunas. Kėbulų dirbtuvės yra per 2500 kv. metrų siekiančio modernaus Kauno Škoda autocentro dalis. Kartu jame veikia ir naujausių automobilių modelių ekspozicija, pardavimo salonas, remonto ir aptarnavimo servisas. UAB „Baltieva“ atstovaujamame centre priežiūros bei remonto darbams priimami visi Škoda automobiliai, nepriklausomai nuo jų amžiaus, modelio ar įsigijimo vietos.