Jubiliejinis „Atrask Kuršių neriją su Škoda“ žaidimas

12. června 2020
Atnaujintos trasos ir patrauklūs prizai

„Atrask kuršių neriją su Škoda“ žaidimas

Atnaujintos trasos ir patrauklūs prizai

Škoda Auto atstovybė Lietuvoje, bendradarbiaudama su Kuršių Nerijos nacionaliniu parku ir Neringos sporto mokykla, jau daugiau nei dešimt metų rengia žaidimą „Atrask Kuršių neriją - laimėk Škoda prizus“. Organizatoriai džiaugiasi, jog per tiek laiko susibūrė ištikima šio orientavimosi žaidimo mėgėjų bendruomenė ir tikisi, jog šiemet dešimtąsias metines švenčiantis žaidimas sulauks dar gausesnio dalyvių susidomėjimo.

2019 m. pradžioje prasidėjęs ir daugiau nei metus trukęs sudėtingas Nidos ir Juodkrantės orientavimosi sporto parkų atnaujinimas jau pabaigtas. Atnaujinti parkų vietovių žemėlapiai, kurie nuo šiol bus patvaresni, tačiau pagaminti iš aplinkai draugiško - perdirbamo popieriaus. Taip pat dalyvius džiugins ir naujos trasos - abiejuose orientavimosi parkuose atnaujintos kontrolinių punktų vietos. Norime atkreipti visų dalyvių dėmesį, jog nuo šio žaidimo sezono pradžios galios tik naujo pavyzdžio žaidimo kortelės.

Šių metų žaidimas prasidėjo birželio 3 dieną ir truks iki spalio 5 dienos. Šiuo laikotarpiu dalyviai užpildytas žaidimo korteles galės įmesti į žaidimo dėžes, esančias žemėlapių platinimo vietose. Dalyviams reikia atrasti 10 ar daugiau žaidimo punktų ir surinkti jų žymas specialioje kortelėje, kuri suteikiama perkant žemėlapį. Kortelėje gali būti žymimi tik viename orientavimo sporto parke esantys punktai – pasirinktinai dviračių arba pėsčiųjų trasos.  

Kaip ir ankstesniais metais vertingus žaidimo prizus įsteigs pagrindinis žaidimo rėmėjas - Škoda. Šiemet dalyviai galės laimėti plentinį Škoda dviratį, sulankstomą paspirtuką arba kelioninį lagaminą. Papildomus pratiškus prizus įsteigė Neringos sporto mokykla, Kuršių nerijos nacionalinio parko direkcija, kultūros ir turizmo informacijos centras „Agila“ bei Neringos savivaldybė. Momentinius prizus įsteigė Neringos sporto mokykla.

Daugiau informacijos apie žaidimą rasite puslapyje: www.neringasport.lt.

Laukiame Jūsų naujose trasose!